Voksenværk af Stine Stregen

Voksenværk af Stine Stregen. Gads Forlag. 2023

Jeg er så vild med Stine Stregens dybe , kloge og sjove tegneserier.

De har så meget på hjertet på den mest berigende måde. Man griner mens man lærer.  Man kan både spejle sig i det der beskrives og i karaktererne.  Tegningerne og ordene sætter sig i en og giver vigtig stof til eftertanke.  Alle bør læse Stine Stregen så de forstår sig selv og omverdenen bedre.  Så vi lærer at vi både er meget ens nogle gange og andre gange forskellige.  Hun formår at vise os forskellige steder på livets rejse. Fra den første udflytning væk fra ens forældre, lære at stå på egne ben.  Til parforholdets up and downs fordele og ulemper samt konfrontation med at når man har været par i noget tid så forventer folk at man skal have børn. Man kan godt udvikle sit parforhold og sig selv uden egne børn. Der er andre muligheder.  

Foto fra bog hvor man ikke kan genkende sit eget barn minder. Mig om bjarne Reuters det forkerte barn.  Hvor en meget stresset far kommer til år tage det forkerte barn med hjem. Hylende morsom bog .

Vi behøves ikke at være ens, leve det samme liv og have de samme mål for at være venner / veninder 

Vi kan jo måske netop lære mere og berige hinanden mere ved at være forskellige.  Det giver os nye perspektiver nye indblik i et sind der ikke er som vores. Lad mennesker være dem de er.  Lad være med at pådutte nogen noget de ikke ønsker.  Lad folk følge deres hjerte og passion sådan som de ønsker det.  Vi behøves ikke alle at få børn.  


Jeg er så vild med Stine Stregens dybe , kloge og sjove tegneserier

De har så meget på hjertet på den mest berigende måde. Man griner mens man lærer.  Man kan både spejle sig i det der beskrives og i karaktererne.  Tegningerne og ordene sætter sig i en og giver vigtig stof til eftertanke.  Alle bør læse Stine Stregen så.de forstår sig selv og omverdenen bedre.  Så vi lærer at vi både er meget ens nogle gange og andre gange forskellige.  Hun formår at vise os forskellige steder på livets rejse. Fra den første udflytning væk fra ens forældre, lære st stå på egne ben.  Til parforholdets up and downs fordele og ulemper samt konfrontation med at når man har været par i noget tid så forventet folk at man skal have børn. Man kan godt udvikle sit parforhold og sig selv uden egne børn. Der er andre muligheder.  

Jeg giver 5/ 6 stjerner. 

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar 


Skrevet af bogblogger og cand.mag Youlooklikeabook 

NB! 

Jeg er vild med tegningen i Stine Stregens bog, hvor forældren ikke kan genkende sit eget barn. Dette minder mig om Bjarne Reuters novelle: Det forkerte barn.  Hvor en meget stresset far kommer til at tage det forkerte barn med hjem, fordi han er så stresset.  Det er en hylende morsom novelle. 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva