Møgmis Himmel og helvede


Møgmis Himmel og helvede af Sophie Souid og Thomas Hjortehaab. Gads børnebøger 2024


Møgmis og hans skønne venner er fyldt med kattestreger, kattepine og unoder. De finder altid på nye måde at more sig på. Men nogle gange går det lidt for meget over stregen og får alvorlige konsekvenser.  Så denne gang har Møgmis brugt alle sine 9 katteliv og ender decideret til alvorlig samtale  for at finde ud af, om han skal være i helvede eller himlen.  Det bliver en meget underholdende undersøgelse at afgøre. Du må læse denne skønne, total crazy og makabre tegneserie for at finde ud af, hvordan det hele ender.  Men der er garanteret underholdning, overraskelser og hysteriske grin. 


Tegneserien er fuldstændig fantastisk illustreret af Thomas Hjortehaab.  Der i den grad giver af karaktererne liv og masser af personlighed, der passer til historien og beriger den.


Men denne tegneserie giver virkelig også stof til eftertanke, at man skal huske at nyde sit liv og få det bedste ud af det. For man får ikke et utal af chancer. 

Jeg giver 5/ 6 stjerner 


Det er så velfortjent at denne skønne tegneserie har vundet Orla prisen 2023. Årets tegneserie 2022 og nomineret til Pingprisen 2023 og nu nomineret til Orla prisen i år.


Modtaget som anmeldereksemplar. 


Skrevet af Youlooklikeabook 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva