Fantasy festival 2024

 Fantasy festival 2024

Wauw! Sikke et fantastisk og uforglemmeligt fantasy festival.  Jeg nød det i fulde drag og havde slet ikke lyst til at tage hjem.  Stemningen var i top.  Det var eventyrligt, magisk, hyggeligt og nervepirrende. 


Jeg så den nervepirrende prisuddeling af dansk fantasy priserne. 

Boris Hansen vandt prisen for årets bedste danske fantasybog med Det lysende hjerte.  Bog 3 i serien Tavse verdener.  Sidste bog i serien udkommer 1.november.

Istårnet skrevet af J Harris Hat vandt for årets bedste danske debut 

Og Katgrimalkin vandt for flotteste forside på bogen Sanjategnet skrevet af Majbrit Ravnholt Cramer. 

Kæmpestort Tillykke til vinderne og til alle de nominerede. 

Ydermere deltog jeg i en del bogreceptioner fx Blodskæbne af Haidi Wigger Klaris . Det er sidste bog i serien Sort måne. En meget nervepirrende pageturner med både fantasy og romance. Haidi hst også skrevet den nervepirrende stand-alone Åndehvisken, som er inspireret af egne oplevelser med det paranormale. Hendes debutserie, en nervepirrende trilogi, hedder Dæmonherskerens arving.


Samt I den mørke skov bogreception skrevet af Gry Kappel Jensen. Gry Kappel Jensen har over skrevet den prisvindende serie Rosenholmtrilogien, som nu er blevet oversat til flere sprog.  Samt børnebogsserien Venja. 

Ydermere så jeg kort Anne-Marie Vedsø Olesen ( med en megalang signeringskø på over 1 time) Hun er netop udkommet med bog 4 Ormehavet i den anmelderroste og prisvindende serie Vølvens vej. Bogen er oversat til flere sprog og bliver også lavet til en film.

* foto lånt af Twirleypink 


Rikke Havner Alrø udkom også med sin fantasybog Disharmoni.  Som.er den sidste bog i hendes trilogi, hvor der både er fantasy, tidsrejser og romance.  


Ydermere så jeg et fantastisk foredrag med den amerikanske New York Times bestselling author Evelyn Skye.  Hun har udgivet 9 bøger. Heriblandt Damsel, som også et en Netflix film netop nu. The Crown's Game og The Crown's Fate samt en børnebogsserie og 2 romancer med lidt magisk realisme.  


Og jeg så for første gang de vidunderlige ugler. Jeg holdt den lille søde ugle Ib.  Uforglemmelig oplevelse. 


Jeg snakkede med en masse søde forfattere og medbogbloggere 

Henriettes bogblog. Hun har været bogblogger i mindst 8 år. Forfatter Henriette Hesselholdt, som har skrevet Gudernes krig serie. Karin Hald, som både er forfatter og grafisk designer. Hun har skrevet 2 fantastiske faktabørnebøger Fabeldyr samt har lavet forsider til Rosenholmtrilogien, I den mørke skov samt Awen serien og Af Blod og støv serien m. Fl. 



Jeg mødte Mikkel Wendelboe, som blandt andet har skrevet den nervepirrende serie Dinoblast.  Bog 3 er lige på trapperne.  Han har Ydermere skrevet fantasytrilogien Skæbnekløver samt Natteblod. Franz m.fl.
Jeg mødte fantasy forfatter Dina K Sjoblom, som har skrevet serien Mellem Verdener, Ragnarok, hvor bog 2 Tidens slør i år var nomineret og i finalen til årets bedste danske fantasybog.  
Dina står sammen med sin søster Cindy Kjøng, som ligeledes er forfatter til bogen Energier der ændrer verden og dig. 

Ydermere mødte jeg Morten Gottschalck, som netop er udkommet med en nervepirrende spilbog, som kan læses fra 13 år opefter. Han har ligeledes oversat en hel del bøger.  

Jeg mødte også L Sherman.  Forfatter til mere end 45 bøger.  Rn af de mest produktive forfattere, jeg kender.  Hun har skrevet både romance, fantasy og børnebøger.  Hun laver de lækreste bogbokse.  Mange af hendes bøger er oversat også. 


Jeg mødte fantasy forfatter, entertainer, sanger og ambassadør for dansk fantasy den fantastiske og supersøde Silja Okking. Hun præsenterede prisuddelingen. Hun har skrevet Jeg er Saga og jeg er Manto. 



Skrevet af Youlooklikeabook 

*Reklame/ entré betalt af Fantasy festival 




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva