Energier der ændrer verden og dig af Cindy Kjøng




Energier der ændrer verden og dig af Cindy Kjøng. Forlaget Muusmann

Føler du dig lidt tynget af livet ? Står du i en situation, som føles umulig at komme ud af?  Synes du, at du har prøvet alt?  Eller kunne du bare godt tænke dig at få et mere positivt syn på livet og vide hvordan du skal gribe udfordringer ad, når de kommer.  Så kan denne bog være lige noget for dig.

Denne bog kunne hjælpe dig med nogle nye og anderledes redskaber og konkrete øvelser, som du kan lave, der vil bidrage til at bedre dit mentale helbred og se situationen i et helt nyt lys. Den lærer dig at restituere dig selv, grounde dig og finde fornyet styrke på flere planer. 

Denne bog er ikke en traditionel selvudviklingsbog eller en psykologibog, så du kan forstå dig selv bedre.  Det er mere en meget øjenåbnende bog, som tydeliggør, hvordan dine egne tankemønstre og energier (positiv eller negativ) kan påvirke din hverdag og dit velbefindende.  De tanker, holdninger og følelser, som du har, påvirker, hvad du tiltrækker ind i dit liv. Hvis du er meget nedtrykt og kun tænker negativt fx dette bliver aldrig bedre. Så bliver tingene højst sandsynligt ikke bedre. Det er vigtigt, at du mærker efter inde i dig selv, hvad du føler men også prøver at ændre din indstilling til noget positivt, hvis du gerne vil kunne tiltrække og modtage noget godt.  Bogen indeholder både viden om energierne, konkrete cases og konkrete øvelser fx visualiseringsøvelser som åbner dit hjerte. Det er en alternativ bog. Men den kan uden tvivl gøre en positiv forskel i dit liv og få dig til at se alt i et helt nyt lys. Det var meget berigende, øjenåbnende og spændende at læse denne bog. Jeg vil varmt anbefale den. Cindy Kjøng har også skabt sin egen hjemmeside: www.cindykjong.com/ soullovers , hvor du kan finde supergode og meget gavnlige lydfiler samt vejledning og og inspiration til energiarbejde fx grounding og meditationsøvelser. Cindys bog findes også som lydbog på fx Mofibo indlæst af Anne M Storm-Olsen.

Jeg giver bogen 5,5/ 6 stjerner

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget.

Skrevet af Youlooklikeabook

  


Jeg giver 5,5 / 6 stjerner.  








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva