Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva.

Er du vild med sport, universets mysterier og seje aliens ? Så er denne serie lige noget for dig. Her følger vi den 13-årige Ronni Romario, som spiller fodbold. Men i denne spændende serie spilles der ikke kun almindelig fodbold på vores velkendte jord, men faktisk også på andre planeter og mod ægte aliens. Disse kampe kan helt sikkert godt få "jordfolkene" til at svede lidt ekstra, da det ikke er helt nemt at regne ud, hvilke svage sider aliensene har, så man måske har en chance for at vinde kampene. Det kan få Ronni til at fortvivle helt, da kampen ikke går så godt. Men heldigvis er der en rigtig stærk holdånd. De er rigtig gode til at holde hinanden oppe og støtte hinanden, så de ikke mister modet og troen på sig selv. Sammenholdet er stærkt og de ved, at de skal tænke som en organisme. Ingen skal føle sig svagere end andre eller stærkere. De skal ikke kun være dygtige fodboldspillere, mens også være stærke i sindet.De skal bevare viljestyrken og gå-på-modet. Kampen og stemningen så levende, livagtigt og detaljeret, at det føles, som om man selv er tilstede og næsten kan dufte græsset og sveden samt høre det begejstrede jubelråb. Rejserne til de andre planeter øger virkelig spændingsmomentet for en fantasyfan som jeg. Jeg er vild med beskrivelserne af planeterne, deres særlige karakteristika samt alt den spændende historiske viden samt info om rummet. Dette er en unik serie, som kombinerer flere elementer på en gang for både at skabe rigtig god underholdning, videregive nogle vigtige budskaber om selvværd, troen på sig selv, sammenhold, holdånd, ægte venskab samt spændende viden, som kan vække interessen for at ville vide mere. Bøgerne bliver mere mere og mere nervepirrende og spændingen stiger mere og mere.

CITATER:

"Huh! udbryder Ronni Romario. Hjertet banker og maven kilder, som efter en tur i en hurtig rutsjebane i en forlystelsespark"    

"Jorden jorder bolde i kassen ! Sejr! Sejr! SEJR! . Slagsangen ekkoer gennem stadionet. "JORDEN ! JORDEN ! JORDEN! hujer tilskuerne. Pift, hep og dybe lyde fra båthorn"

"Øjne som tapetklister" ! (hi hi ! sjovt)

Bøgerne er rigtig flot illustreret både udvendig og indvendigt.

Jeg kan også varmt anbefale lydbøgerne indlæst af superdygtige prisnominerede Mikkel Hansen

Jeg giver bog 1 og 2: 4,5/ 6 stjerner

Jeg giver bog 3 +4   : 5,5 / 6 stjerner.

Disse bøger har helt sikkert mine varmeste anbefalinger til målgruppen. 

Skrevet af bogblogger Youlooklikeabook





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller