Sallys far er skidesjov af Thomas Brunstrøm

Sallys far er skidesjov skrevet af Thomas Brunstrøm og illustreret af Thorbjørn Christoffersen

Mangler du stadig den perfekte mandelgave eller julegave, som er supergod underholdning og kvalitetstid mellem børn og forældre. så kan jeg varmt anbefale Sallys far er skidesjov.

Der er garanti for mange timers hylende morsom underholdning og bogen kan læses igen og igen. Der er vittigheder for enhver smag.

Sallys far synes selv, at han er rigtig rigtig sjov og denne evne vil han rigtig gerne give videre til Sally. Så han går i gang med at lære Sally de bedste vittigheder, han kender. Hele 130 vittigheder, som han inddeler dem i forskellige kategorier og temaer. Der er alt fra jokes om mad, om dyr, skolen, århusianerjokes, banke på jokes og platte vittigheder. Det er ligesom en vidunderlig leg mellem far og datter. Ægte kvalitetstid, hvor Sallys far virkelig er 100% engageret. Han er et sandt forbillede og inspiration for alle forældre. Sallys far bøgerne emmer bare af god underholdning, sjov, kreativitet og en god fantasi. Bøgerne er så flot, farverigtig og udtryksfuldt illustreret af Thorbjørn Christoffersen. Jeg er helt vild med den tydelige mimik og kropssprog på karaktererne. Denne bog findes også som lydbog. Den er supergodt og meget levende indlæst. 

Jeg giver 5 store stjerner / 6

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget Carlsen

Skrevet af bogblogger Youlooklikeabook


Sallys far Kringler julen

En rigtig sjov, underholdende og overraskende julebog, som holder spændingen hele vejen igennem. Man kan godt have en rigtig dejlig jul, selvom tingene ikke går lidt galt eller ikke  helt som planlagt!  Det vigtigste er at holde stemningen højt, bevare det gode humor og se tingene fra en humoristisk og positiv vinkel. Skønne karakterer, der emmer af personlighed . Superflotte, levende, udtryksfulde og farverige illustrationer, der understøtter handlingen perfekt. Lavet af dygtige Thorbjørn Christoffersen. Helt sikkert en julebog, der bringer smil på læben og får en i det rette julehumør. Denne bog har mine varmeste anbefalinger.

Skrevet af Youlooklikeabook.

Sallys far gider ikke at være voksen af Thomas Brunstrøm

En velskrevet, meget underholdende og sjov bog, der giver stof til eftertanke og sætter livet i perspektiv. Ofte tror man, at andre har det lettere eller sjovere end en selv. Men det er ikke altid sandt. Det finder Sally og hendes far ud af.  Bogen får også en til at tænke over, hvor vigtigt det er at være barn så længe som muligt, bare lege, have det sjovt, leve i nuetog nyde det fuldt ud. At være voksen kræver meget ansvar og ekstra pligter. En must read bog for børn og deres forældre,

6/ 6 stjerner 

6 /6 stjerner. Jeg elsker denne bog.




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva