Den jul nisserne forsvandt af Sophie Souid og Katrine Skovgaard



Den jul nisserne forsvandt af Sophie Souid og Katrine Skovgaard. Udgivet 2023.

Wauw!  Endnu en nervepirrende, sjov og hjertevarm julebogs-pageturner, som du bare flyver igennem, fordi den er så underholdende og velskrevet, fyldt med skønne humoristiske vendinger og udtryk, så du ikke kan undgå a trække på smilebåndet.

Denne gang er det nisserne, der er pist forsvundet.  Den er helt gal. Der er jo et utal af ønsker, der skal opfyldes. Hvem skal producere alle julegaverne? Kan de nå det inden juleaften? Hvor er nisserne forsvundet hen ?

Mads og hunden Rudolfo tager straks hen til julemanden for at hjælpe og afdække, hvad der i virkeligheden foregår.  Det virker, som om nisserne måske er blevet kidnappet.  Men hvem har taget dem og hvor er de?  Mads og Rudolfo følger sporene og tager afsted på et farefuldt eventyr for at finde nisserne.  

Åh! Jeg var helt opslugt fra start til slut i denne lydbog på Mofibo.  Jeg følte mig som et barn, der slugte hvert et ord og beskrivelse med stor eventyrlyst, mens jeg prøvede at regne ud, hvad der kunne være sket og hvem der var de skyldige. Men ingen af mine teoerier holdt. Fordi bogen var helt uforudsigelig med nogle interessante plottwists. 

Mads er bare så dejlig og klarer rollen som helt fantastisk. Han formår at finde sit indre mod og viljestyrke og har desuden en supergod fantasi og opfindsomhed. Man kan kun holde af ham. Han føles ægte og man kan helt klart spejle sig i ham. Han står i et stort dilemma på flere måder, men vil gøre alt for at redde nisserne og få alt i orden til juleaften.

En skøn jule-lydbog, som fænger fra start til slut og som får dig i ægte julehumør.  Du vil glemme alt omkring dig allerede i løbet af de første linjer.  Supergodt indlæst af dygtige Nicolaj Kopernikus. 

Skøn, underholdende og hjertevarme forsider, hvor karaktererne har tydelig mimik, der passer perfekt til handlingen. Forsiderne er lavet af dygtige Martin Jørgensen. 

Lydbogen er i 4 dele. Afsnittene er korte, så du flyver igennem lydbogen. Perfekt julelytning for hele familien.  Der er også nogle vigtige budskaber med. Men jeg kan ikke afsløre mere, da jeg ikkr vil spoile handlingen. 


Jeg giver 6/ 6 stjerner 

Skrevet af cand.mag og bogblogger Youlooklikeabook. 

Jeg har hørt julebogen på Mofibo

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva