Blodrus af Karina Sejerø Bell

Blodrus af Karina Sejerø Bell

Wauw!  Intense magnetiske hede blikke. Uforglemmelige og helt unikke blå øjne, der nærmest pulserer med blå flammer.  En uimodståelig og uforklarlig tiltrækning, der gør en helt blød i knæene, får hjertet til at slå hurtigere og hårene til at rejse sig på armene. Det er både uhyggeligt, creepy, intenst og dybt fascinerende og fængende på en gang. Jeg elsker det og forfatterens skrivestil og særlige udtryk ( stirrefyr!!! Ha ha !)

Hvad foregår der under den mystiske overflade? Allerede fra de allerførste sider blev jeg suget ind i denne total nervepirrende, barske, dramatiske og dampende hede pageturner, som er fuldstændig umulig at lægge fra sig. En vidunderlig spicy paranormal romance, hvor ondskaben både lurer og truer...

Spændingen og mystikken er  i top allerede fra begyndelsen af og man fornemmer tydeligt  dystre og traumatiske hemmeligheder, som i høj grad tilføjer dybde og gribende følsomhed til hovedpersonen Liva. Man higer efter at vide, hvad der har formet Livas særlige personlighed og været grundlag for de regler og begrænsninger, som hun lever under. Hvad er der sket i fortiden.  Forfatteren har lavet et supergodt karakterarbejde, hvor man tydeligt kan mærke kompleksiteten og lagene i deres personlighed.  De har en historie, som ganske gradvist bliver afsløret mere og mere.  Liva har nogle meget dybe traumastiske sår, der stadig bløder og ikke er lukkede, men hun er fuld af viljestyrke. Hun gennemgår en stor udvikling, overskrider sine egne grænser og sine egne forventninger, men lærer samtidig sig selv bedre at kende.  Man kan roligt sige, at hele hendes verden bliver en anden.

Det er intens, levende, fascinerende og fængende topunderholdning, hvor der også er fokus på meget vigtige problematikker som angst, vold, overlevelsesstrategier og teknikker, psykiske mén, der er svære at overkomme. Men det er også en bog om ægte betingelsesløs kærlighed, stærke venskaber og et enormt gå-på-mod og overlevelsesgen.

Hvis du er vild med True Blood og Twilight, så er denne bog lige noget for dig.  Men selvom den minder om disse bøger, så er handlingen, universet og historien helt sin egen.

Jeg giver 6/ 6 stjerner 

Jeg ser meget frem til at læse mere fra forfatteren. 

Skrevet af cand.mag og bogblogger Youlooklikeabook 

Anmeldereksemplar fra forlaget 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva