Vild i varmen af L Sherman


Vild i varmen af L Sherman. Udgivet 2023 af Flamingo Books

Åh! sikke en gribende, dyb, medrivende og tankevækkende romance, som vækker store følelser dybt i hjertet. Du får uden tvivl brug for kleenex til at tørre dine tårevædede øjne, for L Sherman formår virkelig at beskrive sorgen, savnet og smerten, så man nærmest selv kan mærke den, mens man læser. Men der er også hotte scener, der får kinderne til at rødme, pulsen til at stige og smilet frem på læben samt underholdende og farverige karakterer, der får en til at ryste på hovedet.  

Claes er enkemand og far til to små børn og Felicia er single med fuld fart på karrieren, men har også nogle tunge skeletter i skabet. De tilbringer en meget hed julefrokostnat sammen og har efterfølgende svært ved at glemme hinanden. Men kan deres liv overhoved kombineres?

Forholdet, følelserne, processen og den gradvise udvikling hos karaktererne er så levende og detaljeret beskrevet, at det hele føles meget ægte og tæt på. Man er med på hele Claeses rejse og det er både hjerteskærende og vidunderligt at iagttage alle de trin, han tager.

Det er en smuk romance med ægte kærlighed med hotte, intense scener, men hvor den personlige udvikling, udfordringerne og konfrontationerne fylder mere. Det er først og fremmest en romance, der kommer helt ind i hjertet og får en til at reflektere over sit eget liv og hvad der er det allervigtigste i livet, når alt kommer til alt. Selvom kærligheden er stor, så kan der opstå komplicerede situationer og svære udfordringer og man sidder neglebidende og får helt ondt i hjertet over alt det, som karaktererne skal igennem. Forfatteren har virkelig skruet op for følelserne og smerten i denne bog. Det er en bog, der gør indtryk og sætter spor. Den får en til at være mere taknemmelig for alt det gode, man har i sit liv.

Bogen sætter også fokus på flere meget relevante og vigtige temaer udover sorgen og savnet, nemlig også forældre-barn forholdet, konsekvenserne af at være skilsmissebarn, som kan række helt ind i voksenlivet og forme ens personlighed og væremåde. Der er fokus på de store valg i livet. Hvor meget kan man selv magte og rumme? Hvor meget skal man udfordre sig selv? Skal man forsøge at rette op på tingene og konfrontere hinanden? 

Denne bog har mine varmeste anbefalinger.

Jeg giver 5 store stjerner ud af 6. Det er en meget velskrevet romance på alle niveauer. Jeg er meget imponeret over forfatteren evne til at skabe karakterer, der emmer af personlighed, føles ægte og er mærkbare. Der er kælet for enhver detalje. Man kan virkelig mærke forfatterens grundige researcharbejde. Fx er det moderne datingliv gengivet spot-on. Så årsagen til den manglende stjerne er nok nærmere et spørgsmål om min personlige smag, jeg ville gerne have haft, at selve romancen fyldte lidt mere og at bogen var lidt mere feel-good.

EKSEMPLER:

Der er meget velskrevede hotte scener, som får ens kinder til at rødme, pulsen til at stige og smilet frem på læben: "Hans øjne fandt mine ...hele min krop reagerede på hans mund mod min, og jeg pressede ham mig ind mod ham, åbnede mine læber og inviterede ham til at kysse mig dybere...Jeg kunne ikke holde mit eget støn tilbage, blev ør af kysset og følte at jeg mistede forbindelsen til jorden...Kom med mig op, så vil jeg vise dig, hvor sexet jeg synes du er", sagde jeg, da mine fødder ramte jorden (side 58)

"Det grå decembervejr matchede mit humør perfekt, som efter den fantastiske fredag aften og var nu dalet helt ned i kælderen. Jeg tænkte på Claes konstant, og jeg havde gjort det nonstop de sidste 24 timer" (side 67) 

Det moderne datingliv er gengivet spot on. Det kan både være underholdende, men også enormt opslidende at prøve: "Du er færdig med engangsknald, skændte jeg på mig selv. Hvorfor havde jeg troet, at han var anderledes end de fyre, jeg mødte på datingappen? ...Fuck, hvor var jeg en idiot! " (side 68)

Der er farverige karakterer, som virkelig får en til både at trække på smilebåndet og ryste på hovedet:"Guuuud, hvordan er det du ser ud! "..."Dejligt at se dig mor, og ja, det siler ned" (side 69)

Skrevet af Youlooklikeabook

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar

Jeg vil gerne rose de meget dygtige indlæsere Oliver Due og Nina Marie Birk. De formår virkelig at læse med stor indlevelse.

Jeg er helt vild med den flotte forside skabt af dygtige Rikke Ella Andrup

Læs gerne mit interview med forfatteren her på denne blog samt min anmeldelse af bog 1 i denne serie.








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva

Interview med Heidi Keller