The American Roommate Experiment af Elena Armas

The American Roommate Experiment af Elena Armas . 410 sider.  Udgivet september 2022. 

Hold da fast! en vidunderlig og meget sukkersød romance, hvor jeg blev fuldstændig fortryllet og forført af den hotte spanske Lucas, der viser sig at være den mest romantiske mand, jeg nogensinde har læst om i en bog. 

Det er en hjertevarm, sjov, slow-burn friends-to lovers romance med masser af flirten, ping-pong spil, gnistrende kemi, store følelser og skøn dialog (Både sweet talking og dirty talking!), hvor de to hovedpersoner er nødsaget til at bo i samme et værelses lejlighed. 

Allerede fra Lucas og Rosies allerførste meget akavede, uventede, hylende morsomme og dramatiske møde, hvor Rosie tror, at Lucas er en tyv, der bryder ind i lejligheden, var jeg helt hooked på historien. Den er bare så underholdende og nervepirrende, at jeg grinede højlydt. Jeg så scenen helt tydeligt for mit indre blik som en film. Og bogen indeholder en hel perlerække af disse skønne total underholdende scener, hvor man både krummer tæer, får bankende hjerte og rødmende kinder.

Bogen handler om Linas veninde, Rosie, som nu har opsagt sin stilling som ingeniør og er ved at skrive sin anden romancebog. Men loftet i hendes lejlighed styrter sammen og hun flytter ind i Linas lejlighed, mens hun er på bryllupsrejse. Men Linas fætter skal også bo der. Rosie lider af skriveblokade og Lucas aftaler at hjælpe hende ved, at at de fake-dater, så hun kan få gode ideer til sin kommende romancebog. Og jeg må bare sige, at disse fake-dates er så romantiske og gennemtænkte, at mit romantiske hjerte hoppede af glæde. Denne bog er virkelig den ultimative guide til, hvordan en mand vinder en kvindes hjerte. En must-read bog for mænd!. Jeg er helt vild med, hvordan handlingen gradvist folder sig ud og venskabet mellem Rosie og Lucas udvikler sig mere og mere. Forfatteren bruger dual point of view og dermed får vi mulighed for at komme helt tæt på begge karakterer, lærer alle deres inderste tanker og følelser at kende, samt deres største frygt og usikkerheder. Der er meget rørende og gjorde at karaktererne kommer helt ind under huden på mig, især Lucas. De gennemgår begge en stor udvikling og er der virkelig for hinanden, så man bliver helt varm om hjertet, sidder med et stort smil på læben og får en følelse af at have fået et helt vidunderligt ægte kærlighedskram.

Lucas er helt vidunderlig og nok den mest romantiske mand, jeg nogensinde har læst om i en bog. Han ved virkelig, hvordan man vinder en kvindes hjerte. Han er så forstående, givende og omsorgsfuld og har samtidig masser af charme, selvironi og glimt i øjet. Men hans karakter har også masser af dybde og lag. Hans fortid, rejse og personlige udvikling er så rørende og gengives med stor følsomhed. Lucas og det ovennævnte er virkelig noget af det bedste ved denne bog.  Man mærker virkelig hans smerte og kamp.

EKSEMPLER:

"I promise I will not fall in love with you and make things akward"

"That really you or did I wake up in heaven"  (side 34)

"I pressed my lips on her skin when I said, "I want to do the noble thing, Rosie." I dipped my nose in her hair, taking a deep whiff of her scent like the animal I was. "But I'm finding it reality hard when all I want to do is sinful things to you" (citat fra bogen)

"If we weren't friends, I told her, voice like gravel. "Good friends like we are, best friends" - I watched her eyelids flutter  shut. "I would take you somewhere dark and rip your clothes of with my teeth without caring to have a good reason. Just so that I could see you, have you to myself" ...God I wanted to touch her, lick her, kiss her everywhere..." (citat fra bogen)

TEMAER & BUDSKABER:

Bogen er ikke kun en meget underholdende og sød romance, men har også fokus på emner som selvværd, at tro på, at man stadig er nogen, selvom, man ikke er den samme som før. At ens værdi ikke kun måles i indtægt, job og fysisk formåen, men mest af alt i ens personlighed. Man må ikke ødelægge det for sig selv og gå glip af den ægte kærlighed, fordi man ikke føler sig værdig eller god nok til den. Det er en bog om ægte at være der for hinanden. Stærke familiebånd, empati, omsorgsfølelse og gavmildhed. Jeg blev meget rørt og den gav masser af stof til eftertanke angående, hvor vigtig selv den mindste lille hjælpende hånd kan være nogle gange. Vi har alle mulighed for at gøre en positiv forskel i hinandens liv også bare med en lille gestus i ny og næ. Både Rosie og Lucas er nogle meget givende mennesker.

Jeg kan varmt anbefale lydbogen. Især den mandlige oplæser, Noah Perez, er helt fantastisk. Jeg håber virkelig, at han indlæser flere bøger.

Det er helt klart bedst, at man også har læst The Spanish Love Deception først, da Aaron og Lina og flere af de andre karakterer også er med i denne bog. Denne bog er dog helt anderledes end The Spanish love Deception, som var en enemies-to-lovers bog.

Jeg giver 5,5 /6 stjerner

Skrevet af Youlooklikeabook 

Bogen er et købt eksemplar

SPOILERALERT!!! læs ikke videre medmindre du vil spoiles


Årsagen til den manglende halve stjerne er, at handlingen er lidt for langtrukken nogle steder og der kunne godt have været lidt mere handling og hotte scener. Der er meget snak og følelser. Men jeg nød den i fulde drag og læste den ret hurtigt.  Jeg kommer helt sikkert til at savne Lucas.  


"I love you Rosie, " from the lips of the man I loved were whispered in my ear. "I love you like I'd never loved anything before. And I'll love you for the rest of my life, if you let me..." (citat fra bogen)

Side 190 vigtig love-lesson

Kapitel 9:  favoritdel. Lucas er der så meget for hende. Han holder om hende. " I don´t want anyone to see me like this. Especially not you" siger hun  CITAT. Lucas aer hende på ryggen.  Hun plejer altid at have styr på alt. 

Virkelig klamt og sjovt Rosies allerførste kys - var meget kort -fordi kort efter kastede manden op. Han havde fået for meget at drikke.

Kapitel 16 er et af mine favoritter

Rosie kommer hjem til lejligheden og finder Adele,  og hendes datter med Lucas.  Han laver den lækreste mad til dem alle og det viser sig at Adele er chef for nogle af de bedste restauranter i New York.  Og hun roser Lucas meget . Og de taler om at han burde gå på kollegiale

Om natten har Lucas mareridt.  Han klynker og lyder som om han ikke kan trække vejret. Rosie bliver vækket af det og hun kommer ind og beroliger ham og trøster ham . Hun aer ham og siger alt er ok. Hun ligger sammen med ham i sofaen. 

" I was too distracted by you...( CITAT)  It is really hard not to stare ... 

Kapitel 18

Første hotte scene.  FAVORITSCENE 

Nogen spilder på Rosies fine kjole. Temmelig meget,  så selv hendes undertøj er klistret og vådt.  Hun går ud på toilettet for at tørre sig selv og hun overvejer at bruge " håndtørrermaskinen " til sin kjole. 

Lucas går med.  Rosie har problemer med at få kjolen ned/ af og hun spørger Lucas om hjælp.  Han er så søs og lukker øjnene,  så han ikke ser hende i hendes tynde silkeundertøj.  Men det ender alligevel med, at hun beder ham om at kigge på hende og han er så forblændet og draget af hende. Og han når at røre hende lidt.  Og han hvisker søde ting i øret på hende.  Hun vil have ham og han vil have hende . Men så kommer Catalina udenfor toiletdøren.  Hun kalder på Rosie. Og Rosie bliver nødt til at svare.  Hun forklarer,  at hendes kjole blev våd pga spild fra en andens drink.  Lucas gemmer sig og Rosie går ud først. 

Jeg er helt vild med den hotte scene på toilettet

Kapitel 22 favorit

"Rosie affected me in ways no other woman ever had. I wanted to do things for her, everything and anything if she let me. I wanted to make sure she was ok"... (side 322)











Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva