Romance Event på Bows and Balloons




Romance event på Bow and Balloons

I søndags var jeg til det mest fantastiske og smukke romance event på Bows and Balloons café, som var arrangeret af Gyldendal og Mofibo.  Aldrig har jeg set så flot et bord.  Der var kælet for alle detaljerne og pyntet så fint op overalt. Alt var fuldstændig gennemført på alle planer. Der var flere retter, end jeg kunne tælle. Jeg følte, at jeg var trådt ind i en helt andet verden fyldt med skønhed, romance og masser af feel-good stemning

Her fik jeg mulighed for at møde de fire dygtige romanceforfattere L Sherman, Henriette Vesterbak, Pia Konstantin Berg og Pernille Juhl sammen med en hel del andre søde bogbloggere. Da vi havde spist og hygget lidt, så blev alle forfatterne interviewet af Mads Bork Jepsen fra Mofibo. Det var et meget spændende og lærerigt interview, hvor man virkelig kom tæt på forfatternes karriere, deres bøger, inspirationskilder, skrivestil og mål samt deres egne læsevaner. Der blev også talt om romancegenren og dens særlige regler og komposition.  Fx at en ægte romance skal ende godt. Men vejen hen til den lykkelige slutning kan godt være lang og med masser af hjerteskærende øjeblikke, så man som læser næsten mister håbet og ikke tror, at den lykkelige slutning er muligt. Dette er ofte tilfældet for Pernille Juhls læsere, siger hun.

Pernille Juhl, som har skrevet  historiske romancer, fortalte ydermere, at hun læser hele 50 historiske fagbøger hvert år, som research til sine bøger.  Mens L Sherman læser mest på engelsk, gerne romance og fantasybøger.  L Sherman fortalte, at noget af det vigtigste for hende er at skabe dybe karakterer,  der føles ægte.  Og Pernille Juhl fortæller, at hun holder meget af at lave et plot, hvor folk tænker, at det umuligt kan ende godt og at hovedpersonerne slet ikke kan få hinanden under de omstændigheder. Pia Konstantin Berg nævnte fx, at læsning ofte er et pusterum i hverdagen for mange mennesker og her er romance en rigtig god genre at kaste sig ud i.  Men selvom det er romance, så kan genren/ bøgerne sagtens have fokus på mere alvorlige temaer var alle forfatterne enige om. Fx skilsmisse, som i Kardemomme og Kornblomster af L Sherman), store hjerteskærende misforståelser, som i Den du er af Henriette Vesterbak, 1. og 2.verdenskrig i Pernille Juhls bøger og Corona Pandemien, som i Pia Konstantin Bergs bog Kys din kæreste på rejsen, som er en humoristisk romance.  Romancegenren kan det hele og den bliver mere og mere populær herhjemme. 

L Sherman har skrevet mere end 40 bøger, heriblandt både børnebøger, ungdomsbøger, fantasy og romancebøger. Hendes bøger er meget populære og fire af dem er blevet nomineret til en mofibo award. Læs mere om L Sherman på hendes hjemmeside på: www.writerlsherman.com samt læs gerne mit interview her på bloggen. Jeg har læst mange af hendes bøger, så du kan finde anmeldelser til dem her og på instagram. Hendes bøger har mine varmeste anbefalinger.  Følg hende gerne her på instagram,  Facebook og tiktok. 

Pernille Juhl debuterede i 2013 og har skrevet 10 gribende og anmelderroste historiske romaner.  En af bøgerne er baseret på hendes egen farfars breve, som han skrev under første verdenskrig. Pernilles bøger har modtaget priser. Læs mere om hendes forfatterskab på: www. pernille-juhl.dk  og følg hende gerne på instagram og Facebook. 


Henriette Vesterbak debuterede i 2015 med den erotiske New Adult roman 14 dage i Austin, som blev til Austin trilogien samt den helt nye romance Den du er. Den du er har modtaget meget flotte anmeldelser og har ligget øverst på romance-listerne på Mofibo. Den har mine varmeste anbefalinger. Læs mere om Henriette Vesterbak på hendes hjemmeside: www.henriettevesterbak.dk og følg hende gerne her på instagram, Facebook og på tiktok. 

Pia Konstantin Berg debuterede i 2016 med romanen Vi var engang. Hun har både udgivet fagbøger, børnebøger, ungdomsbogen Sommeren venter samt de to romancer Kærlighed for kontrolfreaks og Kys din kæreste på rejsen. Jeg kan varmt anbefale de tre sidstnævnte, som jeg lige har læst. De har alle skønne karakter og en vidunderlig humor. Læs gerne mine anmeldelser. Læs mere om Pia Konstantin Berg på hendes hjemmeside: ww.piakonstantinberg.com

Det var en stor fornøjelse og berigelse at møde alle de dygtige forfattere. 

Her ses fotos af det flotte bord og romantiske omgivelser.





 




BOGBLOGGERE:

Der var også en del søde og dygtige bogbloggere:
Her ses Bogbanden, Bogdoktor og Sofiesbogverden samt Mullesbogblog i baggrunden. 

Her ses Line Dalbro med forfatter Henriette Vesterbak. 
Her ses Bibliotekat

Andre dygtige bogloggere til stede ved eventet var bl.a.  Bookworm_dk  , Millethagard, Den romantiske bogblog.  Bogfinken og Thatgeekybookworm.

Tusind tusind tak for dette helt fantastiske arrangement til Gyldendal og Mofibo samt for den meget flotte goodiebag. Det var en helt uforglemmelig dag.

Alle fotos er mine egne, bortset fra 3 som jeg har " lånt " af Henriette Vesterbak.  Tusind tusind tak til søde Henriette Vesterbak.



Skrevet af Youlooklikeabook 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva