Trine V. Ipsen Bogreception

 TRINE V. IPSEN BOGRECEPTION



SUPERHYGGELIG AFTEN I RIGTIG GODT SELSKAB OG DEJLIGE OMGIVELSER

Her til aften kl 17.00 til 19.00 den 31.marts var jeg til en utrolig hyggelig bogreception i anledningen af Trine Vi Ipsens nyeste roman Blandt Helte og generaler. Bogreceptionen foregik i den stemningsfyldte og meget hyggelige Kældercafeen på Møllevej 7 ,  @literaturhauskbh , i København , hvor er blev serveret kaffe, the og meget lækre sandwiches og kager.

Helte og generaler er den allersidste bog i Trines historiske trilogi, som foregår i begyndelsen af 1800-tallet lige op til Napoleonskrigene. Den første bog Under skoven danser vi udkom i 2017 og anden bog Bag masker udkom i 2019. Det er en meget unik, nervepirrende historisk fantasyroman fyldt med mystik, magtspil, magiske evner, hemmelige eksperimenter, særlige koldblodsvæsner, hård fysisk træning og tætte venskaber.

Forfatteren Trine V Ipsen læste højt fra sin nyeste bog fra en passage, som omhandlede de historiske aspekter, research og fakta bag om bogen. Det var utrolig spændende at høre. Og så var der også en konkurrence, hvor man kunne vinde en meget flot bogkop, hvis man kunne stille det bedste spørgsmål.  Trine besvarede alle de spændende spørgsmål om bogen  fx hvilke bøger, som hendes bogserie er inspireret af . Svaret var Jane Austens Persuasion og Krig og fred af Tolstoj.   Trine afslørede også, at hendes favoritkarakter i serien er Henriette, fordi hun er en trickster. Mens den sværeste karakter at skrive var Noa i bind 1. Hendes favoritscene i alle bøgerne er bombardementet af København, især beskrivelsen af raketten var noget af det allerbedste. Det sværeste ved at skrive serien, udtaler Trine, var at finde tiden til det, mens hun både har studeret engelsk på universitetet og arbejdet.  Den første bog i serien blev påbegyndt, da Trine var kun 17 år gammel.  Men Trine har faktisk også allerede vundet en skrive konkurrence, da hun var kun 14 år.  Hun har også skrevet flere noveller på både dansk og engelsk.  Der var rig mulighed for at tale med Trine til bogreceptionen, købe alle hendes bøger og få en personlig hilsen i dem. 


FORFATTERE

Jeg var også så heldig, at der var flere andre forfattere og bogbloggere tilstede fx forfatter Katrine Skovgaard. Katrine Skovgaard er kendt for den uhyggelige og nervepirrende Midsommerens offer samt den magiske Basismagi C, fagbogen Sådan laver du dine egne skattejagte, Vi snakker ikke om Jonathan. Og så har Katrine det sejeste magiske skrivebord ( se indslaget på hendes instagram). Hovedpersonen i Trines serie er faktisk opkaldt efter hende. Hun hedder dog Elisabeth Skovgaard.  

Ydermere var den prisnominerede forfatter Sofie Riis Endahl tilstede, som har skrevet 6 ungdomsromaner: Sindstequila ( 2017), Øjebliksbilleder ( 2018) Efterskælv (2019), Smuk, smukkere, smukkest (2019), Undskyld jeg har ingen andre steder at gå hen (2020). samt den den prisnominerede Pixie lever stadig (2021)  Forfatter Maria Thy, som har skrevet novellen Opbrud i lige under overfladen 15 var også med til bogreceptionen.

Bogbloggere 

Ydermere var den helt vidunderlige og erfarne bogblogger og youtuber Sofiesbogverden.  


 Og den unge og nye rigtig søde bogblogger @Bookgirl2009 .
Det var bare den hyggeligste aften.

Samt den erfarne og dygtige @readers_world   

Jeg er næsten færdig med bog 1 i serien og kan slet ikke vente med at læse videre.  Bøgerne har virkelig flotte forsider og er hardback. Bøgerne findes også på e-reolen og mofibo som e-bog og lydbog.  Emma Amalie Klara Samuelsen er en rigtig god oplæser.  Bøgerne er med på den nye dansk fantasy tag liste på mofibo. 

Skrevet af Youlooklikeabook 

NB! Læs mere om de forskellige forfattere og bogbloggere her:

Trine V. Ipsen: @trinevianne

Katrine Skovgaard: www.katrineskovgaard.dk.  @katrineskovgaard

Sofie Riis Endahl: www.sofieriisendahl.com  @sofieriisendahl

Maria Thy : @mariadentredje

Bogbloggere: @sofiesbogverden  @readers_world  samt @bookgirl2009 








Alle fotos har jeg selv taget .


Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva

Interview med Heidi Keller