Shadow and Bone collecter's edition af Leigh Bardugho

 SHADOW AND BONE COLLECTER'S EDITION  AF LEIGH BARDUGHO 





SHADOW AND BONE booktalk 

Har du læst Shadow and Bone?  Hvad synes du er det bedste ved den ? Hvilke karakterer er dine favoritter? Hvilken bog synes du er den bedste i trilogien?  Har du set Netflix serien og hvad synes du om den?

Skriv gerne en kommentar på min instagram you.look.like.a.book. 

Jeg er lige blevet færdig med at læse denne total smukke bog collecter's edition, hvor der både er billede af kronhjorten og et fint kort over Ravka, Fjerda og Shu Han.

Det er første gang jeg har læst den og jeg må indrømme, at jeg så Netflix serien først,  fordi den så vildt spændende ud og jeg kunne ikke vente.  Jeg var helt vild med serien. Den var så godt lavet og jeg synes, at det var nogle meget dygtige skuespillere. Jeg var helt suget ind i serien og havde ikke lyst til, at den endte. 

Det har været utrolig spændende at læse bogen og være inde i Alinas tanker og vide, hvad hun tænker,  mens alle de store forandringer og overraskelser i hendes liv sker. Samt mærke både hendes glæder, sorger,  bekymringer og smerter.  De vidunderlige minder, som hende og Mal har sammen og deres stærke bånd. Det ramte mig virkelig i hjertet. Fra Netflix serien kan jo ikke helt regne ud præcis,  hvordan hun har det og hvordan hun tænker.  Det var også meget berigende at få en mere grundig beskrivelse af universet og hvordan det hele hænger sammen med Grishaer og deres forskellige evner og farver på tøjet.  Der følte jeg, at det var lidt svært , da jeg så Netflix serien at få et ordentligt overblik,  fordi jeg ikke havde læst bøgerne først. Jeg nød virkelig min læsning og jeg ser meget frem til at læse videre i serien og lære karaktererne og universet endnu bedre at kende.  Jeg håber,  at Alina og Mal klarer det.  Og jeg kan slet ikke vente med at se sæson 2 af Netflix serien. Åh !  Hvor jeg glæder mig.


Er du også vild med Shadow and bone?  






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva