My Favorite planner notesboøger

 

MY FAVORITE PLANNER. 


Bruger du fysiske notesbøger? Og hvad bruger du dem til ?

Jeg er så glad for min helt nye My Favorite planner notesbog.  Den er stofindbundet, super lækker kvalitet og er simpelthen en af de flotteste notesbøger,  jeg nogensinde har ejet.  Så derfor føler jeg virkelig, at jeg lige skal tænke over præcis,  hvad jeg skal bruge den til . Et særligt formål.  

Jeg er vild med notesbøger og kan ikke undvære dem i hverdagen.  Jeg bruger notesbøger til alt muligt.  Som bogblogger bruger jeg altid en notesbog til at skrive vigtige bognoter, mens jeg læser. Så jeg kan huske handlingen, de vigtigste karakterer, mine favoritscener og mine yndlingscitater fra den pågældende bog. Jeg kan godt lide at bevare essensen af bogen.  Men en notesbog kan også bruges som dagbog til at forevige alle ens bedste øjeblikke i livet fx at være til fantasy festival og Bogforum.  Det var kæmpestort og fantastisk. Og nogle forfattere bruger måske stadig fysiske notesbøger til at skrive deres kommende roman ned i . Fx ved jeg, at forfatter Louise Trankjær har fyldt ca 15-20 notesbøger med det, som blev til Lysets datter. Sikke et skønt og uvurdeligt minde at have. Mange laver også bullet journals over alt muligt.  Jeg har set flere meget udførlige smukke bullet journals her på instagram fx fra @sannebogorm  . Sikke et arbejde.  Der er virkelig kælet for detaljerne og den flotte skrift. Sikke et arbejde og minde. 


Skriv gerne en kommentar til dette indslag angående,  hvad du bruger dine notesbøger til ? Er du også vild med my favorite planner?

Se flere betragtninger længere nede i dette indslag  

Skrevet af Youlooklikeabook 



Her ses et foto af My favorite planner kalender .  Den er noget ganske særligt, idet den også indholder oversigter, som mål, intentioner og taknemmelighed.  Den hjælper en med også at fokusere på sig selv og på positiv tankegang.  Det er genialt.  Læs gerne min anmeldelse af My favorite planner kalender her på min blog eller på instagram. Den er bare helt fantastisk.   Og jeg er vild med, at My favorite planner notesbøger og kalendre er co2 neutrale.   Det er det danske forlag Aronsen, som står bag de smukke notesbøger og kalendre.    Jeg giver både kalender og notesbøger fra My favorite planner max stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ , fordi de er superflotte,  unikke, supergod kvalitet og de minder en om, at man skal huske sig selv,  tænke positivt,  være taknemmelig,  mærke efter og sætte mål . Samt også reflektere over det, som man har opnået.  My favorite planner har et ekstra aspekt, som er virkelig vigtigt. 





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva