#Bogbloggerbucketlist

#BOGBLOGGERBUCKETLIST

Her er mit indslag til #bogbloggerbucketlist, som er startet af forfatter Thomas Arnt samt litteraturfomidler @bibliotekat . 

At blive bogblogger for mig er blevet en drøm, der er gået i opfyldelse, som jeg slet ikke vidste at jeg havde. Jeg kan slet ikke forestille mig mit liv nu uden at have mit boginstagram, dele min bogglæde og forsøge at gøre en forskel for #meredanskfantasy. Jeg er vild med det vidunderlige bogbloggerfællesskab og alle de søde forfattere. Alt sammen beriger dagligt mit liv så meget. Det er uundværligt for mig nu. Jeg havde slet ikke planlagt at blive bogblogger og kendte ikke rigtig til dette fællesskab. Jeg havde ikke rigtig været så meget på instagram. Jeg er så taknemmelig for alle de søde mennesker herinde og et at mine mål er at lære jer bedre at kende og gerne deltage i flere bogbloggerevents, bogforum, fantasy festival og bogrecptioner.

- At gøre en forskel for #meredanskfantasy,  således at dansk fantasy bliver mere anerkendt og kendt. Mere dansk fantasy i boghandlerne med tydelige dansk fantasy skilte og ekspedienter, som kender til dansk fantasy og kan anbefale det.  Mere dansk fantasy reklamer i tv, i blade og aviser. Flere indslag på instagram om dansk fantasy fx hos bibliotekerne og Bog og ide og Saxo og Mofibo m.fl.

- At blive citeret bag på flere bøger  

-At blive citeret på bogmærker

- At skrive længere indslag med boganbefalinger og fantasy for større hjemmesider, litteraturmagasiner, eller aviser som fx Mofibo, Plusbog, DR.dk, E-reolen 

-At skrive en indledning til en bog

-At komme til finalen i Danish Book Blog Award

-At tjene penge på litteraturformidling/blog/SoMe/forlag

-At få 1500 følgere (mest så jeg kan gøre en større forskel og komme ud til flere med mine boganbefalinger og bogglæde)

-At blive inviteret til bogbloggerevents 

- Lære mine medbogbloggere bedre at kende


Nogle af mine allerførste mål, som jeg havde, da jeg kom herind var:

At forfattere lavede reposts af mine anmeldelser. 

At være vært for en readalong : Det var så fantastisk at prøve det. Jeg har bl.a. været vært for Izola-serien af Christina Bonde, Midsommerens offer af Katrine Skovgaard og I månens skygge af Pernille Eybye sammen med @albertesbogpalads.

At være med til Fantasy festival: Jeg var med for første gang nogensinde i september i år. Det var en fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

At være med til Bogforum: Det var også en helt fantastisk oplevelse

At være med til bogreceptioner: Jeg har fx været med til Merlin P Mann og Stine Bahrts bogreption. Det var bare så hyggeligt og spændende.

At være med til bogbloggerevents: Det ser jeg meget frem til at prøve.

At lære de andre bogbloggere at kende og evt blive venner med nogle af dem. 

At blive nomineret til Danish Bookblogger Award. I år var jeg for første gang blandt de 16 nominerede. Det var en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse.


Jeg er så glad og taknemmelig de mål, som jeg allerede har opnået, siden jeg startede min boginstagram i januar 2020. Det betyder så meget for mig. Fornylig er flere af mine meget store drømme gået i opfyldelse. Fx har jeg for første gang fået et citat bag på en bog, nemlig bag på Dragesværdet af C.G. Valentine. Og jeg har fået et citat på Xanas bogs bogmærker. Ydermere har jeg for første gange i år skrevet to artikler for Mofibo, hvor jeg anbefaler dansk fantasy. Og Jeg blev nomineret til Danish Bookblogger Award. 

Skrevet af Youlooklikeabook








Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva