Boris Hansen Bogsignering i Bog og Ide Fisketorvet

 


Boris Hansen bogsignering i Bog Ide Fisketorvet. En fuldstændig fantastisk dag hos Bog og Idé Fisketorvet i dag, hvor jeg mødte selveste Boris Hansen og fik signeret min Den usynlige krig bog, som jeg lige havde læst i en readalong med Sofiesbogverden, Sofieamalielitt, Bogdoktor og Hellolasse som værter. Boris Hansen og jeg snakkede om indholdet i bogen - hvor spændende, intens og original bogen er, samt hvor mærkbare og ægte karaktererne føles. Spændingsniveauet var konstant i top. Jeg kunne ikke undertrykke min store begejstring for den fantastiske og unikke bog. Vi talte også om, hvordan vores glæde for den danske fantasy begyndte og det viste sig, at både Boris og jeg var vilde med Knusum Kranikum bøgerne (af Dennis Jurgensen) som barn samt flere af hans andre danske fantasybøger. 

Jeg må indrømme, at jeg flyver helt af glæde over denne oplevelse stadig her til aften. Kulminationen på en fantastisk rejse, som begyndte med den supergode forfatterdokumentar 60uger (Læs min anmeldelse af 60uger her på min hjemmeside. Du kan også stadig se alle de 17 afsnit på 60ugers hjemmeside).

Til denne bogsignering var jeg ligeledes så heldig at møde værterne for readalongen af Den usynlige Krig samt Spektrum-bøgerne af Nanna Foss, nemlig Sofiesbogverden, Sofieamalielitt og Bogdoktor (som det ses på nedenstående foto). Sofie Amalie var så sød at signere min Tror du på magi bog, som jeg har læst. 

Jeg mødte ligeledes  Pia (bibliofilens boghjørne), som arbejder i Bog og Idé Fisketorvet. Hun er helt fantastisk, idet hun som den første boghandler i Danmark, har lavet en hel væg fyldt med dansk fantasy. Jeg kunne næsten ikke trække vejret, da jeg så den. Wow wow wow! er alt hvad jeg kan sige. Tænk hvis alle boghandlere havde en dansk fantasyvæg eller i det mindste skrev dansk fantasy på reolen.

Og forfatter til en af mine yndlingsfantasyserier, Henriette Hesselholdt, kom også til bogsigneringen. 

Det har været en helt uforglemmelig dag.

Tusind tusind tak til Boris Hansen ,Bog og Idé Fisketorvet og Pia. 

Læs gerne mine andre indslag om Den usynlige krig samt selve readalongen på min instagramprofil og føg gerne Boris Hansen for mere info om den videre rejse for denne fantastiske bog. Der vil udkomme 4 bøger i alt.

Skrevet af  Youlooklikeabook





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva

Interview med Heidi Keller