Top 9 for min blog

 

Top 9 for min blog 

Min blog blev oprettet den 8.maj 2020. Så den er snart 1 år gammel. Siden mit første indslag har min blog haft 6186 besøg.  Det er jeg utrolig glad og taknemmelig for . Det er meget spændende at følge med i hvor mange, der besøger ens blog hver dag. 

Her er en oversigt over de 9 mest besøgte indslag her på bloggen. 

Det mest populære indslag her på bloggen er min boganmeldelse af Between Worlds ragnarok skrevet af Dina K Sjöblom med 265 besøg. Det er en meget interessant historie med tidsrejser, nordisk mytologi og vikingetiden.  En bog der virkelig overrasker og er helt unik med meget billedskabende sprog, men også en del action.  Jeg ser meget frem til efterfølgeren.  Jeg har lavet et interview med forfatteren her på bloggen, hvor man har mulighed for komme meget tættere på inspirationen og tankerne bag bogen mm. Virkelig spændende.

Nr. 2 mest populære indslag er mit referat af @danskfantasy allerførste livestream med Julie M Day, Louise Haiberg og Pernille L Stenby. Det har fået 222  besøg. Det var en utrolig spændende live at høre tre dygtige fantasyforfattere fortælle om stærke kvinder i litteraturen.  Og definere hvad en stærk kvindelig karakter er mm.  Live streamingen blev desværre ikke gemt på dansk fantasys profil. Men heldigvis havde jeg skrevet en del noter under live, som var nok til at skrive et indslag her på bloggen. Indslaget er fra september 2020.

Nr 3. mest populære indslag er et referat af online bogreception med Julie M Day, da hendes spændende Af blod og Støv udkom.  Med 178 besøg.  Det var en utrolig spændende, informativ og øjenåbnende livestream.  Julie fortalte nemlig om sin skriveproces.  Hvordan flere og flere karakterer gerne ville være med i bogen. Og at hun havde brugt mange betalæsere.  Det var så spændende og lærerigt at få lov til at komme så tæt på og bag om hele bogen.  Jeg har efterfølgende læst og anmeldt bogen her på bloggen og jeg må sige, at det er en meget nervepirrende og uhyggelig  bog, hvor jeg i høj grad ser frem til at læse videre i serien. Den endte med den største cliffhanger. Tusind tak til Turbine forlaget for at lave denne live stream.  Jeg er helt vild med Live streams. Det er som at have forfatteren i sin egen stue og samtidig få lov til at få masse spændende "inside information ".

4.pladsen med 154 besøg er : mit interview med fantasyforfatter Louise Haiberg.  Det var utrolig spændende, lærerigt og sjovt at lære Louise Haiberg bedre at kende, hendes skriveproces og ideer mm.  Hun har helt sin egen skrivestil med masser af spænding, humor og ping pong spil mellem karaktererne. Det kan jeg rigtig godt lide. Udover at være en dygtig forfatter, så er hun også en meget underholdende person med et godt og smittende humør.

Nr 5. mest besøgte indslag med 148 besøg er mit interview med fantasyforfatter Lene Krog. Det var mit allerførste interview med en forfatter og jeg synes, at det var så spændende at lære en af mine absolut yndlingsforfattere bedre at kende.  Jeg var lidt star-struck og var ikke sikker på, hvilke spørgsmål, som jeg godt måtte stille.  Men jeg synes, at interviewet blev vellykket. 

6.pladsen med 142 besøg er min anmeldelse af Når runesten revner af Jacob Leth.  En superspændende og sjov historie med masser af nordisk mytologi og Danmark historie. Man kan rent faktisk besøge de steder, som Jacob nævner i sin bog fx Lindholm Høje, som er Skandinaviens største vikingegravplads. Det synes jeg var med til at gøre bogen endnu mere interessant. Jeg ser meget frem til at læse bog 2 i serien. Jeg er spændt på at finde ud af, hvilke historiske steder, vi skal besøge i Jacob Leths næste bog.

Nr 7 mest populære indslag med 118 besøg er min boganmeldelse af Heksens storm af Lene Krog.  Heksens storm er en af mine absolut yndlingsserier.  Fyldt med spænding, action, humor og dejligt ping pong spil.  Det er ren fornøjelse at læse denne serie. Karaktererne er så velskrevet og nuancerede.  De har virkelig personlighed, så man kan se dem for sig. Det er jeg helt vild med.  Denne bogserie har mine varmeste anbefalinger for unge og voksne. 

Nr 8 mest populære indslag på min blog med 114 besøg er Grå magi, som er bog 1 i den samme serie som Heksens storm, nemlig Pigen fra månehøjen serien. Det er virkelig en serie, som jeg ser frem til at læse videre i. Jeg kan slet ikke forudsige, hvad der kommer til at ske.

Nr 9 mest populære indslag på min blog med 99 besøg er Langt væk fra Asgård skrevet af Thea Astrid.  Den mest skræmmende fantasybog, som jeg har læst det seneste år .  Thea Astrid kan skrive, så frygten strømmer ind i årerne på dig.  Hun har helt sin egen stil, men man kan godt sige, at hun  har lavet en slags Stephen King agtig take på nordisk mytologi og vikingetiden. Selvom historien var ret skræmmende for mig og også gav mig mareridt i nogle dage, så må jeg læse videre i denne serie og vide, hvad der sker, for det er en pageturner. Der kommer 3 bøger i serien. De er ved at blive skrevet allerede.

I kan læse mere under de forskellige indslag her på bloggen. 

Det har været en meget spændende, eventyrlig og lærerig rejse det seneste år at have denne blog.  I begyndelsen skrev jeg ikke så lange anmeldelser.  Men efterhånden er mine anmeldelser her på bloggen blevet længere ca 2 - 3 sider lange.  Jeg  vil så gerne bevare essensen og mindet om hvert enkel bog, den følelse bogen giver mig , alle de ting, som jeg er begejstret for og særligt gode steder, som jeg citerer.  Jeg kan godt lide at gå lidt i dybden med stemningen, karaktererne og temaerne.  Uden at spoile handlingen for meget. På denne måde husker jeg også bøgerne og alt det, som de gav mig og forhåbentlig inspirerer jeg andre til at læse bøgerne også.  Jeg forsøger kun at vælge bøger, som jeg tror, der passer til min smag, da læsning for mig er min store glæde i hverdagen, magi, en eventyrrejse, eskapisme eller ligesom en lækker chokoladekage med alt, hvad der hører sig til. 

Stort tak til alle mine følgere, som gerne vil læse mine indslag. 


Ekstra kommentar! Husk! At støtte dansk fantasy.  Selvom der er store glæder forbundet med det at skrive og udgive bøger bøger, så kan det også være hårdt rent økonomisk, som man erfarer i programmet 60 uger med Nanna Foss og Boris Hansen. 

Dansk fantasy er fantastisk. Det er en guldgrube #støtdanskfantasy 


Skrevet af Youlooklikeabook 



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva