Wicked lovely af Melissa Marr

Wicked lovely serien af Melissa Marr. Udgivet  2007 og frem.
Genre: urban fantasy

Den unge Aislinns lever et normalt liv, bortset fra at hun har en særlig evne . Hun kan se feer . Men hendes mormor har fortalt hende , at det er strengt nødvendigt, at hun ikke afslører for feerne, at hun kan se dem, fordi de er farlige ( og det er deres verden også ). Det har Aislinns overholdt hele sit liv. Men så begynder hun at blive forfulgt af Keenan  ( feernes sommerkonge). Han gør sig endda synlig for hende og prøver at vinde hendes hjerte.  Hun drages mere og mere ind i feeernes verden . Hun når at betro sig til sin gode ven Seth om feerne, så hun har ham på sin side . Kan de nå at gøre noget? Er Keenan og de andre feer farlige?  Hvad vil den magtfulde sommerkonge med Aislinns? Hvorfor har hendes mormor advaret hende mod feerne? Hvad ved hun?  Hvad er der sket?


Der er 5 bøger i serien og de er superspændende, gribende, fulde af action, ægte kærlighed, følsomhed, romantik, venskab og uhygge . En historie man ikke glemmer.  Vildt spændende univers . Melissa Marr skriver virkelig godt og dragende.  Personerne har virkelig meget dybde og man føler med dem i liv, udfordringer og udvikling.  Airlines er en dejlig hovedperson, som er god til at sige hvad hun mener. Man kommer igennem hele følelsesregistret i disse bøger .

6 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 til denne serie.  Bog 1 hedder Wicked lovely  og på dansk Aislinns valg ( fra 2007)
Bog 2 er super spændende, men passer ikke så godt ind med de andre bøger ( man får dog noget vigtig  viden om en af personernes baggrund. Denne bog giver jeg 5 stjerner) .

Der er lige udkommet et såkaldt prequel, som foregår før første bog i serien.  Jeg har ikke læst den endnu . Men jeg har tænkt mig at gøre det snarest. Den udkom i april 2020 og hedder Cold iron heart.

Skrevet af Youlooklikeabook

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva