Storm Cursed af Patricia Briggs

STORM CURSED af Patricia Briggs.   Udgivet 2019. Genre: urban fantasy

Storm Cursed er fyldt med sort magi, zombiegeder og en farlig dræbergoblin.  I denne 11.bog har de ondeste, mest magtfulde, magtsyge og iskolde hekse overtaget nabolaget.  Alle er i fare for heksene har ingen skrupler eller empati.  De er parate til at torturere eller udrydde alle, der står i vejen.  Kan Mercy endnu engang klare truslen mod dem hun holder af? Dette er en af de mest spændende, uhyggelige, barske , creepy og neglebidende af alle Mercy bøgerne.  Den er uforudsigelig og alle ( selv dem man ikke havde regnet med ville kæmpe sammen med Mercy ) må yde deres bedste.  Jeg giver denne bog 6 stjerner ud af 6 mulige.

Jeg er vild med denne bogserie. Den handler om den 31-årige bilmekaniker  Mercy.  Hun har sit eget bilværksted, som hun har overtaget efter jernfeen  ( og gode ven) Zee.  Hendes nabo er den lækre varulv Adam.  Og hendes gode ven Stefan er vampyr, som kører rundt i en Scoopydoo varevogn. Mercy ligner en normal kvinde, men hun er en shapeshifter , som kan lave sig om til en prærieulv og lugte når der er magi på færde samt se spøgelser.  Bøgerne er opbygget som en krimi, da der ofte sker en hændelse, et mysterium eller en forbrydelse, som sksl opklares. Mercy kaster sig næsten hovedløst ud i situationen og gør sit bedste for at løse den og redde alle. Hun har et stort hjerte , er total uselvisk, har viljestyrke , mod, dybde ( så hun virker ægte) og er mega sej . Man kommer til at kende hende som om hun var en god veninde.  Hun kommer helt ind under huden på en og derfor har man hver gang man har læst en Mercy bog færdig, lyst til at læse en til Mercy bog. Jeg er også vild med hendes forhold til naboen Adam.   Det er utrolig sjovt med ping pong spil, romantisk og underholdende . Bøgerne er fulde af spænding , action, uhygge , kærlighed, humor og magiske væsener som onde vampyrer, store trolde, dæmoner, flodmonstre, spøgelser  og feer, der kan maskere deres sande udseende.
Briggs har skabt et megsspændende univers, hvor personerne har dybde og er helt unikke.  Der er meget mere spændende indhold , end jeg kan skrive her. Bøgerne bliver bedre og bedre og er sande pageturners.   De er uforudsigelige i deres handling.  Jeg giver denne bogserie 6 stjerner ud af 6 mulige.   Patricia Briggs er en af mine yndlingsforfattere.   Jeg kan også varmt anbefale hendes serie  Alpha and Omega . Den foregår i samme univers . Men er anderledes.

Patricia  Briggs er en amerikansk forfatter født i 1965.  Hun har skrevet over 35 bøger.   Hun udgav den første bog i 1993.  Mange af hendes bøger  har været på New York Times bestseller liste.


De 3 første Mercy bøger er oversat til dansk .  Den nyeste , 12.bog er lige udkommet i marts i år.

Skrevet af Youlooklikeabook.
Følg mig også på Instagram og goodreads .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva