Stealing Phoenix af Joss Stirling

Stealing Phoenix af Joss Stirling
Denne anden bog i Soulfinders serien handler om den unge Phoenix, som imod sin vilje er en del af en velorganiseret tyvebande.  Hun lever under rigtig dårlige forhold og vilkår.  Hendes chef "The seer" beordrer hende til at stjæle fra den unge studerende Yves Benedict ( fra den rige Benedict familie). Phoenix har særlige evner . Hun kan fryse tiden ( lamme folks hjerner, så de ikke kan gøre noget) således at hun nemt kan stjæle fra dem.  Men Yves har også særlige evner og han er hendes soulmate.  Det har ingen af dem prøvet før. De kan godt mærke forbindelsen.  Men hvad skal de gøre? Kan Phoenix slippe ud af The Seers hænder?
Bogen er nervepirrende og barsk samt fuld af spænding, drama, action, fantasy, romantik og humor.  Alt er blandet i den rette dosis som en ægte Joss Stirling stil.  Der er så meget spænding, at man næsten glemmer at trække vejret.  Man må læse videre og keder sig ikke i et sekund . Bogen indeholder ligeledes  rigtig gode personskildringer som føles ægte og kommer helt ind under huden på en: fra den onde, utiltalende og modbydelige Seer og alle hans håndlangere, nørdede og seje Yves  til Phoenix, som er en rigtig fighter, der har haft en hård opvækst, har måtte klare sig selv og ikke har lært at lukke nogen ind og tro på, at nogen vil hende det godt
 Bogen er ikke kun en romantisk fantasy action historie om at finde  sin "savant " soulmate, men handler samtidig også om at finde sig selv og acceptere sig selv og hinanden. Man kan godt komplimentere hinanden, selvom man er forskellig.  Jeg er vild med Benedict familien.  Det er en stor familie og de har alle hver deres personlighed og evner . Det er meget underholdende og dejligt.  Hver bog i denne serie er en ny historie, men historierne  hænger alligevel sammen på grund af Benedict familien. 
Jeg er vild med soulfinders bøgerne og det univers, som forfatteren har skabt . De er ikke kun underholdning, men har dybde og budskab.  Jeg giver denne serie 6 stjerner ud af 6 mulige.   Der er 8 bøger i denne serie.   Læs også serien  Struck. Den foregår i samme univers, men er mere krimiagtig og intens.  Nogle af bøgerne i denne serie har vundet priser. 
Joss Stirling er en mine yndlingsforfattere.  Hun har en dejlig skrivestil.
Skrevet af Youlooklikeabook.

Kommentarer til dette indslag på Instagram:
@bogbloggen  " Jeg elsker også denne bog. Den er så godt skrevet ".

@froekengroenanbefaler  "Den lyder helt vild god. Vil prøve at skaffe den med det samme".

Tjek/ følg gerne min boginstagram  @you.look.like.a.book. Her anmelder jeg gode fantasybøger.

Jeg anmelder også bøger på Goodreads .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva