De 7 synder af Katja L Berger

De syv synder af Katja L Berger
Udgivet 2016.  312 sider.
Genre:  fantasy for unge .


Kane er en helt almindelig lidt nørdet 16 -årig teenager, der pludselig bliver kontaktet af den smukke magiker Aisha.  Han tror, at han hallucinerer, men hun fortæller ham, at han er den udvalgte og eneste person, der kan dræbe den onde Siron og dermed redde hendes verden fra undergang.  Ydermere skal han finde , dræbe og indfange synderne i en særlig medaljon, før Siron kan overvindes.  Kane er mild talt meget overvældet . Men han er ret træt af sit teenageliv, som mor og kommende skolebal, så han beslutter alligevel pludselig at tage med Aisha til hendes verden . Her skal Kane for første gang i sit liv  køre at kæmpe og styre elementerne for at kunne klare denne store opgave . Men kan Kane klare det ? Hvad er prisen? Overlever han? Og kommer han nogensinde hjem igen?

De syv synder er en meget velskrevet bog om kampen mellem det gode og det onde. Kane bliver beskrevet utrolig troværdigt og levende.  Men kan se ham for sig og griner højt især i begyndelsen ( jeg er vild med de første sider i bogen). Kane kommer i høj grad på en dannelsesrejse.  Han er ikke længere en typisk ranglet, nørdet, upopulær computerspillende teenager i lille Danmark, men derimod en kompetent muskuløs kæmper og helt, der kan styre elementerne og telepatere.   Han er transformeret  fysisk og mentalt.  Det beskrives utrolig humoristisk, da han fx konfrontere grådighed og frådseri  ( Det er skønt, at de er rigtige personer). Alt er utrolig levende fortalt.   Der er kælet for enhver detalje fra naturskønne omgivelser, blodige intense kampe, Kanes inderste følelser til stor forelskelse.  Sikke en rejse det har været at læse denne bog.  En hel rutchebanetur af følelser fra den ene yderlighed til den anden.  Bogen er både sjov, ulækker, spændende, sørgelig, gribende, dramatisk og uhyggelig..."slingrende rakte han ud efter noget at støtte sig til, forsøgte at komme på benene . Fingrene fandt et eller andet at gribe omkring og en umiddelbar lettelse skyllede igennem ham.  Så drejede han hovedet  - og skreg "...  Man kommer til at holde af personerne og det er mega hårdt, når bogen slutter.    Jeg håber, at der kommer en 2'er.

Katja L Berger er født i 1986.  Hun har skrevet mere en 8 bøger.   Heriblandt Sjælehenter, som er oversat til flere sprog.  Samt Melinoe , 3 bøger, som er letlæselige gyserbøger.

Katja L Berger udgiver en hel by bog Lugnasad den 8.oktober i år. Meget spændende.  Læs mere på hendes Instagram.

Skrevet af Youlooklikeabook
 ( 29.marts  2020)

Følg mig gerne på min boginstagram: you.look.like.a.book

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva