Dinoblast 1, Raptorrapseri af Mikkel Wendelboe

 Dinoblast 1, Raptorraseri af Mikkel Wendelboe. Calibat 2022. 

Wauw! Er du vild med action, spænding, et højt tempo, seje computerspil og imponerende dødsensfarlige dinosaurer? Så er dette bogen for dig. Wauw! Det er virkelig en fuldstændig fantastisk pageturner, som er så nervepirrende, at jeg glemte at trække vejret og var total opslugt fra start til slut. Siderne læste nærmest sig selv, mens jeg sad med eventyrlystne øjne og sugede alle de imponerende beskrivelser og detaljer til mig. Det er en total-oplevelse, hvor man både kan høre, se, mærke og lugte, hvad der foregår på den sejeste måde. Jeg er helt vild med, hvordan handlingen folder sig ud. Spændingen stiger mere og mere og der kommer de vildeste plottwists. Bogen er nem at læse og har fede illustrationer. Sproget og dialogen stråler og sprudler på alle leder og kanter med de sejeste og mest underholdende udtryk, som passer perfekt til målgruppen. Der er masser af ping pong spil, kvikke bemærkninger, humor og skøn gamer-lingo. Jeg kunne ikke undgå at trække på smilebåndet, mens jeg læste. Man kan tydeligt mærke, at forfatteren er i sit es og helt hjemme i dette miljø og har fingeren på pulsen. Det er moderne, friskt og supersejt. Der er ingen tvivl om, at denne bog vil være et hit hos de unge læsere. Denne bog fik mig til at ønske, at jeg var barn igen og så øgede den min, allerede meget store, passion for dinosaurer. Karaktererne emmer af personlighed og er mærkbare. Man ved, hvad de føler og går igennem hele tiden. Jeg er helt vild med Sasja. Hun er bare så cool og virkelig et sandt forbillede, der overraskede mig igen og igen.  Sasja har en stor passion for både gaming og dinosaurer og hun kender sine talenter, stoler på sig selv, er god til at holde hovedet koldt og aldrig give op. Hun er både en nørd og en superhelt, som føles ægte.  Dette er det vildeste dinosaurspil ever. Total uforudsigeligt og unikt. Men hemmeligheder og gadges, der vil "blow your mind". Du vil ikke gå glip af det!! Og bog 2 udkommer nu. Så det er nu du skal hoppe med på dinobølgen!! Dette er dinoblast. En bog om at være andeledes, unik og megasej. En bog om aldrig at give op uanset hvilken modstand, grove kommentarer eller farer man møder. Om ægte sammenhold og venskab. en bog der underholder fra start til slut og får en til at føle, at man er ok, som man er, fordi alle er unikke og har måske nogle særlige "Hidden talents"!!

EKSEMPLER: 

Der er tydelig beskrivelser af omgivelserne: "Det var et ældgammelt hus i mindst 5 etager, bygget i mørkt træ, med skodder for halvdelen af vinduerne"...Haven var gigantisk og bestod af sirlige græsplæner, der strakte sig væk fra huset i alle retninger" (side 5)

Jeg er så vild med Sasjas personlighed: "Baah, hun ville vælge 65 millioner år gamle knogler, kranier og sten til hver en tid frem for de fladpander, der drev omkring nede på skolen" (side 9)

Der er total action, spænding og nervepirrende handling: "Det her er så vildt! Sasja drejede granaterne i hånden. Det var ikke til at sige, hvor virkeligheden stoppede og spillet begyndte. Var granaterne der virkelige? ... Men hjertet hamrende i halsen sprang hun op ad trappen, flåede døren op og bragede den i bag sig...Bag hende lød et skarpt brag, der fik gulvet til at gynge" (side 46-47)

Samt " Og så blev der stille. Lyser forsvandt sammen med alle de voldsomme lyde. Sasja lå krøllet sammen i sin stol og hev pibende efter vejret... Lever I? hostede hun "Nej" jamrede Linus.

Jeg giver 6/6 stjerner. 

Bogen er selvkøbt.

Skrevet af bogblogger Youlooklikeabook 


 



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Interview med Heidi Keller

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva