Mofibo Awards 2023

Mofibo Awards 2023

Wauw!  Sikke en fantastisk begivenhed. Ellen Hillingsø strålede som værtinde for prisuddelingen både med sin karisma og beklædning.  Underholdningen var i top.  Noget af de mest humoristiske var, da børnebloggerne udtalte sig om alt fra indlæsernes kvalitetsniveau, til forsider og formodninger om bøgernes indhold og genrer. Dette fremkaldte mange skønne grin blandt publikum.  Det var meget medrivende og nervepirrende at se de nominerede modtage deres priser.  Omgivelserne var festlige, strålende og gav en følelse af magi.  Ligesom Mofibos dygtigste indlæsere kan tryllebinde en med deres stemme.  Jeg kan slet ikke undvære lydbøger i hverdagen.  En dag uden en lydbog fra Mofibo er utænkeligt.  I dag lytter 44 % af Danmarks befolkning til lydbøger og 30.000 har stemt til Mofibo Awards i år.  En af aftenens højdepunkter for mig var også, da den erfarne og superdygtige Githa Lehrmann vandt Faraoprisen og gav os, publikum, en trip down memory lane mht hvordan det var at være indlæser for 40 år siden med spolebånd og særlige indspilningsteknikker for,  at resultatet blev optimalt.  Dengang blev indlæsere slet ikke nævnt.  De fik ingen anerkendelse for deres store arbejde.  Heldigvis er dette ikke tilfældet længere. Nu hyldes de hvert år til Mofibo Awards. Man kan også følge sine favoritindlæsere på Mofibos app, så man altid får besked, når de har indlæst en ny lydbog. Som det blev ytret til showet, så kan man takket være lydbøger gøre spildtid til kvalitetstid. Lydbøger tilføjer indhold og magi til hverdagens sure pligter.


Efter prisuddelingen var der dans, fri bar og hygge samt mulighed for at møde sine yndlingsforfattere og favoritindlæsere. Dette var et meget betydningsfuldt og mindeværdigt øjeblik for mig som bogblogger, læsehest og passioneret lydbogslytter.   

Jeg mødte fx den superdygtige,  underholdende og humoristiske Pelle Emil Hebsgaard,  som har indlæst den prisvindende Geminiforbandelsen-serien af forfatter Kim Ace samt den prisnominerede Kærlighed og bølgesvulp af L Sherman.


Den dygtige og sjove Mads Hjulmand, som har indlæst Rane og det magiske museum serien skrevet af forfatter Merlin P Mann. 


Jeg mødte den superdygtige og fantastiske Mathilde Eusebius, som har indlæst fx Tavse verdener af Boris Hansen. 


Samt den dygtige og prisvindende Søren Højen, som blandt andet har indlæst Den maskerede gentleman skrevet af L Sherman.



Jeg mødte en af mine absolut favoritforfatttere den prisnominerede L Sherman/ Ulrika Bjerregaard, som har skrevet et utal af saftige, stemningsfyldte og nervepirrende romancer.



Ydermere mødte jeg den superdygtige forfatterinde Emilie Meldgaard Jacobsen,  som hat skrevet den helt vidunderlige, eventyrlige og rørende Tjugga-serie. Hun havde inviteret den skønne sangerinde Dorthe Gerlach fra den prisnominerede popduo Hush med.



Jeg mødte romance- og børnebogsforfatter Rikke Ella Andrup samt Sofia Amalie Litt.


Jeg mødte den nu dobbelte prisvinder Pernille Juhl, som skriver gribende historiske romancer. 



Jeg mødte den skønne Pia Konstantin Berg, som var nomineret i romancekategorien med sin bog Kærlighed for kontrolfreaks. 



Og jeg mødte den søde Marie Louise Cornelius, som har skrevet en række prisnominerede romancer og også har indlæst flere bøger. Hun er blandt mine favoritindlæsere. 

Og jeg mødte forfatter Lise Bidstrup,  som har skrevet over 100 bøger heriblandt flere fantasybøger  sammen med søde Lene fra Tellerup.


Og jeg mødte den fantastiske og karismatiske event manager Mads Bork Jepsen



Jeg havde en fantastisk og uforglemmelig aften sammen med mine søde medbogbloggere:

Sofiesbogverden, Mullesbogblig, Norogfarlæser, Bogredenhosmonica, Livetidukkehuset, Catsboooksandcoffee.com og boglivet.


Der blev danset, minglet og råhygget og naturligvis talt rigtig meget om lydbøger...




Tusind tusind tak Mofibo for et fantastisk arrangement. 


Skrevet af bogblogger Youlooklikeabook

*Reklame/ inviteret


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Interview med Mikkel Hansen

Ronni Romario af Laura Helena Piementel da Silva

Interview med Heidi Keller